Μετατρέπουμε τις ιδέες σας σε έργα τέχνης

Web Designer/Developer

Ονομάζομαι Θεοδωρος Καμώνας και είμαι Web Designer/Developer. Ο προγραμματισμός στο Internet και η δημιουργία ιστοσελίδων είναι το πάθος μου από τότε που αποφοίτησα από το University Of Sheffield. Σπούδασα Computer Science αποφοιτώντας το 2017. Μετέπειταbeautifully websites and offer to people/companies my help designed, intuitive and functional websites.

Κατασκευάζω ιστοσελίδες , οι οποίες να ανταποκρίνονται στα νέα τεχνολογικά δεδομένα. Μπορείτε να διαλέξετε σελίδες Στατικές, Δυναμικές αλλά και Respnsive, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η υποστήριξή μου συνεχίζεται και μετά την κατασκευή του site σας με ανανεώσεις και προσθήκες που θα απογοιώσουν την εικόνα σας στο InternetΠροτεραιότητα μου η ικανοποίηση σας

ΕυχαριστημEνοι Πελατες
Χρόνος Απόκρισης
Χαμηλό Κόστος
Τεχνική Υποστήριξη
Υλοποιηση των ονειρων σαςΚύριος στόχος μου είναι η ικανοποίηση των πελατών της προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και επιχειρηματικές λύσεις. Σκοπός μου είναι να αποτυπώνω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο στην έντυπη όσο και στην διαδικτυακή επικοινωνία των πελατών μου, όλα όσα εκείνοι θέλουν και χρειάζεται να επικοινωνήσουν στο κοινό. Η απόλυτη ικανοποίηση των προσδοκιών κάθε πελάτη παρέχοντας ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα είναι η προτεραιότητα μου.

Τελευταία Έργα

Γνωρίστε τις υπηρεσίες μου, εξερευνόντας τη δουλειά μου!