Αρχική Σελίδα | Η Εταιρεία | Μέλη | Προϊόντα Ξύλου | Πιστοποιήσεις | Επικοινωνία                         
 Gr   En
 

Προφίλ Εταιρείας

 

Η εταιρεία ‘ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΥΚΟΣ ΛΤΔ’ συστάθηκε το Μάιο του 1997.

Πρωταρχικοί στόχοι ίδρυσης της εταιρείας ήταν αφ’ ενός η σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των μετόχων της, και αφετέρου η εισαγωγή και προμήθεια στους μετόχους άριστης ποιότητας πρώτων υλών σε όσο το δυνατό καλύτερες τιμές.
Παράλληλα κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αρχίσει μία άψογη συνεργασία με την εταιρεία ‘ΔΑΣΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ’ η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα στηρίζοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κυπριακή αγορά.

Το σλόγκαν της εταιρείας ‘εν τη ενώσει η ισχύς’, που αποτελεί και την όλη πολιτική και φιλοσοφία που την διέπει έχει υλοποιηθεί πλήρως αφού οι μέτοχοι έχουν αναπτύξει μεταξύ τους σχέσεις εμπιστοσύνης μετατρέποντας τους από ανταγωνιστές σε συνεργάτες κάτι το οποίο βοηθά σε πολύ μεγάλο βαθμό τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται.

Διαγράφοντας όλα αυτά τα χρόνια μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία η ‘ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΥΚΟΣ ΛΤΔ’ έχει καταφέρει από 7 να αριθμεί σήμερα 30 μετόχους. Οι περισσότεροι από αυτούς διατηρούν από τα μεγαλύτερα εργοστάσια επιπλοποιών/ξυλουργών της Κύπρου τα οποία αναλαμβάνουν και φέρνουν εις πέρας πολλά από τα μεγάλα έργα της Κύπρου. Η άψογη συνεργασία, η οργάνωση και η σωστή διαχείριση έχουν καταστήσει την ‘ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΥΚΟΣ ΛΤΔ’  την αιχμή του δόρατος για τις εταιρείες που την  απαρτίζουν. Τις στηρίζει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μπορούν να ανταγωνίζονται, να παράγουν και να προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας σε χαμηλό κόστος τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. 

Με όραμα τη συλλογική συνεργασία μεταξύ των μελών της και στόχο τη συνεχή ανάπτυξη της η ‘ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΥΚΟΣ ΛΤΔ’ ενδυναμωμένη όσο ποτέ προηγουμένως, προχωρά με σίγουρα και σταθερά βήματα ατενίζοντας με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον.    

 

 

 

 

 

 

Η Εταιρεία

Προφίλ Εταιρείας
Μέλη Εταιρείας

 

Προϊόντα Ξύλου

Οικοδομική Ξυλεία
Ξυλεία Βιομηχανική

Ξυλεία Μασίφ
Ξυλεία Στέγης
Παρκέτα - Ταβάνια
Σουηδικά πεύκα
Μαδέρι Τσεχίας

 

Που Θα μας βρείτε:

Πατρικίου 7
Αραδίππου, Λάρνακα
Τηλ: 24 255 640
Εμαιλ: theodoros.kamonas@tkamonas.com