Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της MatRoo.com βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, από τα πρώτα της κιόλας βήματα στις υπηρεσίες internet, γραφικές τέχνες και marketing όπου μας αντιπροσωπεύουν τα τελευταία 19 χρόνια.

Επενδύουμε στην προσφορά συνδυαστικών επιλογών για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία και να δημιουργήσουμε μαζί σας σχέση εμπιστοσύνης με ορίζοντα το μέλλον. Έτσι λοιπόν, με πελατοκεντρική στρατηγική λειτουργούμε πάντα με επίκεντρο τις ξεχωριστές απαιτήσεις, ανάγκες και ιδιαιτερότητες που έχει κάθε μας πελάτης και του προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η αποστολή μας

Η MatRoo.com είναι μια σύγχρονη και ταχύτατα εξελισσόμενη εταιρεία που έχει ως στόχο την ικανοποίηση των πελατών της προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και επιχειρηματικές λύσεις.

Σκοπός μας είναι να αποτυπώνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τόσο στην έντυπη όσο και στην διαδικτυακή επικοινωνία των πελατών μας, όλα όσα εκείνοι θέλουν και χρειάζεται να επικοινωνήσουν στο κοινό. Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από στελέχη με βαθιά γνώση της αγοράς και μεγάλη εξειδίκευση, έχει ως στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των προσδοκιών κάθε πελάτη παρέχοντας ουσιαστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Oι δεξιότητές μας

WEB DESIGN

96%

SEO

93%

MARKETING

98%

GRAPHIC ARTS

91%

SOCIAL MEDIA

92%

Γιατί εμάς;

Η εμπειρία σε συνδυασμό με τις ιδέες και την τεχνογνωσία μας αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευέλικτος Σχεδιασμός  

Σε κάθε project που αναλαμβάνουμε οι λύσεις που προτείνουμε είναι εξατομικευμένες. Γιατί για εμάς κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, το ίδιο και οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε. Κατασκευάζουμε ευέλικτες ιστοσελίδες, e-shops και web portals που προσαρμόζονται άψογα στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προδιαγραφές σας.  


Συμβατές Ιστοσελίδες  

Είναι πλέον ευρέως γνωστό πως η χρήση tablets και smartphones για περιήγηση στο διαδίκτυο παρουσιάζει εντυπωσιακή αύξηση. Για να μην χάνετε ούτε έναν επισκέπτη δημιουργούμε ιστοσελίδες των οποίων η δομή και το περιεχόμενό προσαρμόζεται στις οθόνες των συσκευών που χρησιμοποιούν οι χρήστες όταν επισκέπτονται τον ιστότοπό σας.


Εξειδικευμένη ομάδα  

Επενδύουμε στην εξειδίκευση, αυτός είναι και ο λόγος που η applebite αποτελείται από στελέχη που διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις και ικανότητες στον τομέα που δραστηριοποιούνται. Επιδιώκουμε να διευρύνουμε συνεχώς τις γνώσεις, να αναπτύσσουμε τις ικανότητές και να εξελίσσουμε τις δυνατότητές μας για να σας προσφέρουμε καθημερινά μοναδικές υπηρεσίες.

  Πλούσια Γραφικά

Φροντίζουμε οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε να αρέσουν σε εσάς αλλά να αρέσουν εξίσου και στους πελάτες σας! Είναι πολύ πιθανό η επίσκεψη στην ιστοσελίδα σας να αποτελεί την πρώτη επαφή του πελάτη μαζί σας, οπότε και εμείς στοχεύουμε στο να του δημιουργήσουμε τις καλύτερες και πιο αντιπροσωπευτικές εντυπώσεις. Η μεγάλη εμπειρία μας στις γραφικές τέχνες σας το εξασφαλίζει.


  Προώθηση Ιστοσελίδων

Στοχεύουμε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της google για την ιστοσελίδα σας και το πετυχαίνουμε! Γνωρίζουμε πολύ καλά τις τεχνικές βελτιστοποίησης που πρέπει να εφαρμόσουμε προκειμένου η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης για μια σειρά από στοχευμένες και αντιπροσωπευτικές λέξεις κλειδιά.


  24/7 Υποστήριξη

Η έμπειρη ομάδα μας βρίσκεται στη διάθεσή σας 24/7/365 για να σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Οι σχέσεις που δημιουργούμε με τους πελάτες μας είναι μακροχρόνιες και βασίζονται στην εμπιστοσύνη. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ανησυχείτε, αρκεί ένα τηλεφώνημα και εμείς θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας των στελεχών μας στο Marketing και στο Web Development έχουν ως αποτέλεσμα να φέρουμε είς πέρας από το πιο μικρό έως και το πιο απαιτητικό Project επιτυγχάνοντας τόσο τoν δικό μας όσο και τον δικό σας στόχο που δεν είναι άλλος από τη βέλτιστη προσέγγιση των πελατών σας και την αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας σας.Που θα μας βρειτε

Πατρικίου 7,
7104 Αεαδίππου, Λάρνακα,
Τηλ: +357 97 724 299
Email: info@matroot.com

Πατρικίου 7,
7104 Αεαδίππου, Λάρνακα,
Τηλ: +357 97 724 299
Email: info@matroot.com

Πατρικίου 7,
7104 Αεαδίππου, Λάρνακα,
Τηλ: +357 97 724 299
Email: info@matroot.com